Köksfunderingar

En plats att ta ut svängarna

Med katten i fokus

| Inga kommentarer

Under några år var Christina och jag tämligen aktiva kattutställare och -uppfödare. Nuförtiden blir det inte så mycket av den varan, vi nöjer oss för det mesta med att vara kattägare, men i helgen kom vi oss ändå för att avlägga besök på en utställning i Örebro för att träffa både kattbekanta och bekanta katter. I den senare kategorin fanns bland annat S*Birmastans Strokkur, en hane från vår egen uppfödning och i den andra bland annat #blogg100-kollegan Suzanne Fors.

Hörde jag någon som ropade efter bilder? OK då. Det finns fler hos Suzanne och det kommer nog att komma upp ett par hos Birmastans.se också vad det lider.

(Fotnot: #blogg100 #9)

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.