Köksfunderingar

En plats att ta ut svängarna

En essä om päron

| Inga kommentarer

Om det hade handlat om ett rationellt beslut hade jag klippt itu mitt medlemskort i måndags kväll, efter päronkastningsövningarna på Stadion. Jag var inte där, jag har bara läst om det som hände, men jag känner ända in i märgen att jag inte vill vara en del av en rörelse som ägnar sig åt att kasta saker på fotbollsspelare.

Men det är naturligtvis inte ett rationellt beslut. Jag kan inte avsäga mig Djurgården, lika lite som jag kan avsäga mig att jag är född och uppvuxen i Sverige. Så medlemskortet ligger kvar i plånboken, det lär bara dröja ännu lite längre innan jag går på en match igen.

Och att Djurgården i det här läget får chansen att spela klart matchen känns verkligen som en oförtjänt gåva.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.