Köksfunderingar

En plats att ta ut svängarna

Somliga går i trasiga skor

| Inga kommentarer

Den första reaktionen var bara ”tur att jag inte köpte nya skosnören i går som jag tänkte göra”. Sedan gick det upp för mig vilken absurd situation jag befann mig i, mitt i morgonrusningen med snö och femton minusgrader och en sko som just har spruckit från tå till hålfot. Åratal av eftersatt underhåll och allmän misshandel av skon slog nu tillbaka mot mig vid sämsta tänkbara tillfälle – för var i Stockholm kan man akut köpa nya vinterkängor klockan 8.30? Såvitt jag vet ingenstans.

Nåväl, jag lyckades linka till jobbet och när tiden till sist var inne också inhandla ett par skor för hemresan. Slutet gott, allting gott, och så finns ju Cornelis Vreeswijk.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.