Köksfunderingar

En plats att ta ut svängarna

Bloggus interruptus

| Inga kommentarer

 

Fredagskvällen skulle vikas åt en utvikning om vad jag finner mest fascinerande med amerikansk politik, åtminstone så som den beskrivs i de medier jag tar del av. Men så var det den där WordPress-uppdateringen som skulle installeras och som körde i diket och som tog en timme att sopa ihop resterna av. Och så var det hunden som plötsligt skulle ut. Och husets stora katt som tilltvingade sig min totala uppmärksamhet.

Essän får anstå. Tills vidare nöjer jag mig med att tipsa om en artikel om en klok republikan. Och om Mikael Törnwall som alltsomoftast är läsvärd.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.